News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Au donat ce-au confiscat!

Local 14 septembrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

În contextul efectului major al crizei economice care se face resimţit din plin şi la nivelul activităţii unităţilor de asistenţă socială, spitalelor, centrelor şcolare, Direcţia Generală a Finanţelor publice a judeţului Arad a atribuit cu titlu gratuit acestor entităţi aflate în subordinea Consiliului Judeţean Arad produse alimentare confiscate, aflate în proprietatea privată a statului.

În urma consultărilor derulate cu Consiliul Judeţean Arad am efectuat demersurile necesare la Ministerul Finanţelor Publice pentru a ne aproba atribuirea cu titlu gratuit a bunurilor alimentare constând în 20.870 kg carne de porc şi 48.160 kg grâu de panificaţie în valoare totală de 232.780 lei.

Astfel, săptămâna trecută, Ministrul Finanţelor Publice, dl. Gheorghe Ialomiţianu a semnat Ordinul 2276 pentru atribuirea gratuită a produselor, iar la începutul acestei săptămâni au fost întocmite procesele – verbale de predare – primire şi întreaga cantitate de produse a fost distribuită.

În acest an, greu pentru toată lumea, am considerat necesar să arătăm că Fiscul este solidar cu problemele arădenilor şi, astfel, produsele confiscate pe care le gestionăm să fie atribuite cu titlu gratuit, următoarelor 11 instituţii: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Unităţile de Asistenţă Medico Socială Săvârşin, Ghioroc, Gurahonţ, Lipova, Ineu, Centrul Şcolar Arad, Grupul Şcolar Sava Brâncovici Ineu, Spitalele de Psihiatrie Mocrea, Căpâlnaş şi Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Dr. Salvator Vuia.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *