News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Au fost aplicate 99 de sancțiuni pentru neaplicarea măsurilor de covid, în weekend Au fost aplicate 99 de sancțiuni pentru neaplicarea măsurilor de covid, în weekend
Please follow and like us:
Pin Share

În ziua de 17 ianuarie 2021, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Arad, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 2.772 de persoane, verificate 128 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fast-food, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 25 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 99 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.500 de lei, dintre care 15, în valoare de 7.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, iar celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *