News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Au început lucrările de modernizare la DC87 Șiria – Feredeu Au început lucrările de modernizare la DC87 Șiria – Feredeu
Please follow and like us:
Pin Share

Având în vedere faptul că au fost începute lucrările de modernizare la Drumul Comunal 87 Șiria – Feredeu, drum care se suprapune parțial cu traseul turistic Șiria – Cetatea Șiria – Șaua Cazan (marcaj cruce albastră) și traseul turistic Șiria – Valea Almașului – Căsoaia (marcaj punct albastru), recomandăm turiștilor să nu planifice drumeții în sectorul aflat în lucru.

Lucrările de modernizare sunt derulate de către S.C. Intermed Utilaj S.R.L., în baza autorizației de construire nr. 192/30.08.2018, beneficiarul investiției fiind Comuna Șiria. Termenul de finalizare al lucrărilor este data de 18.12.2020.

Drumul Comunal 87 Șiria – Feredeu, pe sectorul aflat în lucru, se suprapune în proporție de cca. 50% cu traseul turistic Șiria – Șaua Cazan. Drumul, cu o lungime de cca. 4 km, ocolește traseul turistic pe un sector cu o lungime de cca. 1.4 km (sector care cuprinde și o porțiune din traseul Șiria – Căsoaia marcaj punct albastru) cât și pe mai multe tronsoane mai scurte, cu lungimi de cca. 100 – 350 m. În general drumul urmează traseul turistic sau merge în paralel cu acesta.

Reamintim turiștilor că, în cazul în care întâmpină dificultăți sau doresc să obțină înformații privind starea traseelor, pot apela Dispeceratul Național Salvamont la numărul 0725.826.668 sau în caz de urgență la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita ajutor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *