News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Au început lucrările la drumul Sânpetru German-limită județ Timiș Au început lucrările la drumul Sânpetru German-limită județ Timiș
Please follow and like us:
Pin Share

Un nou drum județean a intrat în lucru, cel care face legătura între Sânpetru German și județul Timiș, spre comuna Gelu.

„Prin acest drum realizăm încă o legătură cu județul Timiș, alături de celelalte două, de la Neudorf – drum finalizat –, respectiv de la Zăbalț, care este în lucru. Ne dorim prin aceste legături să întărim parteneriatul economic între cele două județe, să asigurăm o mobilitate a forței de muncă, în condiții de transport mai rapide și mai sigure”, a afirmat  vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Drumul Sânpetru German-limită județ Timiș are o lungime de 7,4 km, este în prelungirea drumului județean Pecica-Sânpetru German, este finanțat din fonduri europene și face parte din strategia de modernizare și reabilitare a peste 300 de kilometri de drumuri județene.

În prezent, se lucrează la organizarea de șantier, asigurarea materialului necesar, lărgirea drumului actual și defrișarea vegetației.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *