News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Au reînceput întâlnirile la cafea, prin zona Prefecturii! Au reînceput întâlnirile la cafea, prin zona Prefecturii!
Please follow and like us:
Pin Share

Ne-au amețit o scurtă perioadă, probabil cafeau nu era cea mai bună, cu acțiunile și ședințele pe tema curentului electric, pupături, promisiuni, lacrimi și suspine și s-a ales praful peste inițiativele Prefecturii.

În primul rând, poate oamenii ăștia de lucră pe la Guvern, nu au înțeles, ce dreaq, ENEL este o firmă privată, vă bea cafea, vă face o listă de promisiuni și vă pune in hold.

Noua inițiativă, de astăzi, ce facem cu mâzga de pe DN7?

Întreg organul prefectural s-a mobilizat, a plouat de trei zile și avem temă nouă, bine, cea cu electrica prin comune am uitat-o, că oricum a fost un fâs, a reușit o mobilizare nouă și promisiuni exemplare, mâzga de pe șosea produsă datorită firmelor de transport și a balastierelor, să fie stopată.

Să fim serioși, CNAIR și IPJ Arad au instrumentele, de la semnarea contractelor, pentru penalizarea celor care nu respectă legea, pe DN7, între Lipova și Ilia, s-au produs accidente în care au fost implicate firme care conlucrează pentru refacerea infrastructurii culoarului Curtici-Simeria, încât se pot face albume foto din reportajele strânse în decursul anului, și majoritatea pe timp umed.
Sper că s-a schimbat cafeaua la instituția Prefecturii, să nu aibă gust de ENEL.

,,Ne interesează în mod deosebit securitatea traficului, drept care am considerat că se impun cu prisosință anumite reguli și repere pentru asigurarea unei stări optime a DN 7. Se anunță ploi, vreme nefavorabilă, astfel că nu putem admite ca pe drumul național să aibă loc situații nedorite, atâta timp cât, cu un efort concertat din partea tuturor celor prezenți astăzi aici, acestea pot fi prevenite” – Florentina Horgea, Prefectul Județului Arad.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *