News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă, 23 octombrie a.c., în jurul orelor 05.00, o patrulă auto de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflată într-o misiune de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, a prins în flagrant doi bărbaţi care sustrăgeau dintr-o societate comercială, situată pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, mai multe cutii cu sârmă din cupru.

În urma interceptării şi legitimării, jandarmii i-au identificat  pe C.D. în vârstă de 55 de ani şi C.G. în vârstă de 30 de ani, ambii din Arad.

Aceştia, au fost prinşi în flagrant de jandarmi în timp ce încărcau în autoturismele lor, mai multe cutii cu sârmă din cupru folosită pentru sudură, pe care le-au aruncat peste gardul societăţii, după o înţelegere prealabilă cu I.P., în vârstă de 43 de ani din Fiscut, paznicul societăţii.

Jandarmii au efectuat controlul autovehiculelor făptuitorilor, găsind în acestea 30 de cutii cu sârmă din cupru, având o greutate totală de 480 kg şi o valoare de 3000 lei, pe care le-au restituit societăţii, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Celor doi bărbaţi le-au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar paznicului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *