News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Autoturism căutat de autorităţile din Germania, descoperit la Nădlac Autoturism căutat de autorităţile din Germania, descoperit la Nădlac
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit un autoturism marca Opel Grandland X, în valoare de 19.600 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 22.06.2022, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Opel Grandland X.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în luna iunie a acestui an.
Autoturismul, în valoare de 19.600 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *