News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Back in business! Falcă și-a revenit din convalescență și se duce la taifas cu Klaus Johannis! Back in business! Falcă și-a revenit din convalescență și se duce la taifas cu Klaus Johannis!
Please follow and like us:
Pin Share

PNL a comunicat echipa care va merge mâine la Cotroceni, la discuțiile cu președintele Klaus Johannis, discuții în van, având în vedere că majoritatea parlamentară este a PSD-ului.

Dacă ieri, mai pe toate posturile de știri, primarul Gheorghe Falcă se văcărea de problemele de sănătate și necesitatea de a sta să se odihnească, astăzi, sprințar, s-a oferit să participe la taclalele prezidențiale. Într-un comunicat al liberalilor se anunță echipa negociatoare formată din Raluca Turcan, proaspăt președinte interimar, Mircea Hava, Cristian Bușoi, Marian Petrache și Gheorghe Falcă.

Se vede că înfrângerea le-a fost o lecție și merg tot pe mâna comunicatorului șef.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri va avea prima rundă de consultări cu partidele care au intrat în Parlament privind formarea Guvernului. „Mâine voi avea prima rundă de consultări cu partidele politice care au intrat în Parlament. Vom vedea cum vede fiecare partid continuarea, care evident are de-a face cu formarea unui Guvern”, a declarat şeful statului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *