News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Balint îşi asumă în sfârşit eşecul, dar nu renunţă: „Obiectivul e salvarea, sunt luptător şi nu plec”! Balint îşi asumă în sfârşit eşecul, dar nu renunţă: „Obiectivul e salvarea, sunt luptător şi nu plec”!
Please follow and like us:
Pin Share

Învins cu 6-0 de Astra lui Neagoe, Laszlo Balint a lăsat garda jos în discursul de după meciul de coşmar cu giurgiuvenii şi după ce acum câteva etape se visa alături de UTA în lupta pentru play-off, finalul de tur îl prinde într-o postură mult mai realistă: „Ăştia suntem acum, nu ne putem ascunde. Este un moment foarte dificil, îmi asum acest rezultat. Jucătorii au fost foarte apăsaţi după ultimele meciuri, dar per total situaţia nu este foarte rea pentru noi, suntem undeva la mijlocul clasamentului. Este clar că obiectivul realist trebuie să fie menţinerea în prima ligă. Ne-a luat un pic valul şi în contextul unor victorii surprinzătoare, sigur că ne doream mai mult, atât noi cât şi suporterii, dar realitatea este alta, ne luptăm pentru evitarea retrogradării. Ne doare cum terminăm anul, însă per ansamblu au fost lucruri frumoase în 2020, trebuie să rămânem cu partea plină a paharului. Pauza ne prinde foarte bine, deşi e scurtă, trebuie să ne scuturăm bine şi să abordăm cu încredere returul, mai sunt multe puncte puse în joc şi putem încheia campionatul cu fruntea sus!”, a declarat Balint la microfonul celor de la Digisport.

„Nu sunt genul de om care să renunţe”

Interesant e că antrenorul UTA-ei nu a mai vorbit atât de mult despre lista neagră şi despre jucătorii care vor pleca, iar la întrebarea dacă se gândeşte la demisie, a spus: „Nu sunt genul de om care să renunţe, lupt până la capăt. Dar dacă oamenii din club se gândesc că trebuie o schimbare de antrenor sunt deschis la discuţii, interesul meu e şi al echipei, iar în cazul în care se consideră că aceasta este soluţia eficientă, mă dau la o parte. Cel mai uşor e să cedezi în momentele grele, ştiu că toată lumea suferă, cu toţii suferim pentru ultimele rezultate şi în special pentru cel din seara aceasta, dar ce facem, dăm bir cu fugiţii? Dacă oamenii de aici o să aibă încredere în mine, o să lupt până la capăt”. 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *