News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Balint tună şi fulgeră: „Îmi cer scuze suporterilor, au fost jucători care se plimbau pe teren”! Balint tună şi fulgeră: „Îmi cer scuze suporterilor, au fost jucători care se plimbau pe teren”!
Please follow and like us:
Pin Share

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a sărit la gâtul elevilor săi după prestația de la Sfântu Gheorghe. „Nu aș spune că este o seară tristă, dar un meci din care trebuie să învățăm. Prea multe nu sunt de spus după un asemenea scor, pentru mine este un foarte mare semn de întrebare. Când în prima repriză, exemplul de atitudine este dat de un copil precum Isac, este o foarte mare problemă pe care trebuie să o rezolvăm repede. Am ratat singuri cu portarul, adversarul a marcat trei goluri. Am invitat adversarul să bage mingea în poartă. Ăștia suntem, mai avem un meci și după vom face o analiză foarte amănunțită ca să vedem unde suntem și ce vrem să facem. E dureros să văd jucători care se plimbă pe teren, nu pot accepta treaba asta. Urmează meciul cu Astra, rămâne de văzut dacă ne facem sărbătorile frumoase sau nu. Suntem cu toții în aceeași barcă. Vreau să-mi cer iertare suporterilor. Tot timpul am susținut că echipa, indiferent de rezultat, va arăta spirit. Astăzi, în foarte multe momente, nu am avut asta. Chiar vreau să îmi cer iertare în fața minunaţilor noştri suporteri”, a spus Balint la finalul partidei cu Sepsi.

„Să vină la biroul meu şi să bată la uşă…”

Antrenorul UTA-ei a spus încă o odată că vor exista schimbări la nivelul lotului în perioada de iarnă: ”Este clar că avem discuții, este posibil să plece jucători, chiar jucători care nu sunt pe lista noastră. La cum s-au prezentat astăzi, ar trebui să vină la ușa biroului meu și să spună ”Mister, nu merit să port acest tricou”. Este deranjant modul în care s-au prezentat astăzi”, a explicat Balint. Ultimul meci al UTA-ei din acest an va fi luni, de la ora 17:30, pe teren propriu cu Astra Giurgiu.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *