News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Bănuit de furt calificat și operațiuni financiare frauduloase, identificat și arestat Bănuit de furt calificat și operațiuni financiare frauduloase, identificat și arestat
Please follow and like us:
Pin Share

La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 04.13, polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre faptul că, o persoană necunoscută ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil de pe strada Cocorilor, de unde ar fi sustras un portofel și cheile autoturismului persoanei vătămate, din care ar fi sustras un alt portofel, cu carduri bancare și o sumă de bani.

Din primele cercetări a reieșit că, în noaptea de 26/27 februarie a.c., ar fi fost efectuate mai multe operațiuni financiare în mod fraudulos, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din Arad, care, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Arad emițând un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare, în mod fraudulos.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *