News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Beniamin Vărcuş (PSD) : „Domnule Bibart nu mai jigniţi arădenii! Beniamin Vărcuş (PSD) : „Domnule Bibart nu mai jigniţi arădenii!
Please follow and like us:
Pin Share

Beniamin Vărcuş, liderul grupului PSD-Alde din Consiliul Local Municipal crede că administraţia Falcă a atins apogeul în ceea ce priveşte nivelul de nesimţire şi duplicitate faţă de arădeni. Consilierul social-democrat consideră că după 13 ani de eşec administrativ total, primarul doreşte să pedepsească cetăţenii pentru nereușitele propriei echipe şi, prin portavocile sale, să dea vina pe PSD.

 “Probabil din acumularea presiunii prea multor plăcuţe pe care scrie “Atenţie cade tencuiala”, cu tupeul cunoscut. Falcă, Bibarţ şi cei care le duc trena, încearcă în mod grotesc să îi facă responsabili pe arădeni pentru propria lor incapacitate. Iar dacă pot să culpabilizeze propagandistic şi PSD-ul cu atât mai bine. Clădirile monument istoric (și nu numai) din Arad sunt pe cale să se prăbușească din lipsa de viziune administrativă a primarului si a camarilei sale, iar în acest timp aceeaşi indivizi cinici încearcă să găsească ţapi ispăşitori. Măsuri coercitive, atât ştiu şi pot pe lângă majorarea taxelor şi impozitelor locale, falimentarea instituţiilor din subordine şi sifonarea banului public. În timp ce oraşe precum Oradea reuşesc să atragă fonduri europene şi să performeze în domeniul reabilitării clădirilor, edilul a găsit de cuviinţa să-i amendeze pe cetăţeni, pasând responsabilitatea propriei culpe. După 13 ani de incompetență primarul a avut o revelaţie: “Arădenii își doresc un oraș frumos, un oraș ale cărui clădiri istorice, de o arhitectură impresionantă să fie puse în valoare, restaurate, îngrijite.”  Asta nu e o noutate şi uite că a remarcat până şi Falcă sau aghiotantul său Bibarţ. Nu e rău că cei din PNL într-un final încep să înţeleagă, măcar la nivel teoretic. Rău este că in loc să le ofere soluţii oamenilor ei le servesc taxe mărite şi o atitudine ostilă. Amenzi şi tot pachetul antagonist de rigoare. Fac un apel la responsabilitate şi profesionalism. Solicit administraţiei să întocmească şi să înainteze proiecte pentru atragerea de fonduri europene nerambursabile în loc să se răzbune pe cetăţeni. Şi vă mai rog ceva: nu-i mai jigniţi pe arădeni! Nu-i mai trataţi cu superioritate şi infatuare. Oamenii văd realitatea. Prin declaraţiile  dumneavoastră nu faceţi altceva decat să le insultaţi intelectul. Încercaţi să găsiţi solutii la dezastrul urbanistic, fără a cădea şi mai tare în ridicol, prin strădania de a minimaliza criza de imagine reală în care vă aflaţi, vehiculând acuze absurde la adresa PSD-ului.”, precizează consilierul local municipal PSD, Beniamin Vărcuş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *