News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Bibarț mai elimină un pasaj pentru accesul mașinilor din Micălaca Bibarț mai elimină un pasaj pentru accesul mașinilor din Micălaca
Please follow and like us:
Pin Share

Cum toate merg ca unse, primarul Călin Bibarț s-a axat pe lupta contra pasajelor care leagă cartierul Micălaca și restul orașului. Așa că din trei pasaje accesibile, sub calea ferată care desparte cartierul de oraș, pe unul l-a programat de ieșiși și pe al doilea de intrași. Al treilea, la cererea ascultătorilor, sictir, este doar de pietoni.

Începând de vineri, 5 februarie 2021, pasajul care face legătura între Bulevardul Nicolae Titulescu și cartierul Micălaca, zonele I și II, devine pietonal. Comisia de Sistematizare a Circulației revine astfel asupra deciziei inițiale de interzicere a accesului pietonilor și instituirea sensului unic dinspre str. Exterioară înspre Bulevardul Nicolae Titulescu. Deocamdată măsura este una experimentală.

La solicitarea multor cetățeni, pasajul care face legătura dintre zona 3 Micălaca (Bd.N.Titulescu, în apropiere de Maranata) și zona în care se află magazinul Kaufland, va fi, urmare a analizei făcute ieri în Comisia de sistematizare a circulației, transformat pe o perioadă de 6 luni în pasaj exclusiv pietonal, pentru a se verifica eficiența unei astfel de măsuri. Celelalte pasaje își păstrează în continuare reglementările stabilite anterior.”, a declarat primarul Călin Bibarț.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *