News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Bibarț promite reabilitarea Palatului Cenad dar nu a identificat resursele necesare Bibarț promite reabilitarea Palatului Cenad dar nu a identificat resursele necesare
Please follow and like us:
Pin Share

Cum luna aceasta este luna cadourilor la promisiuni electorale, primarul interimar Călin Bibarț a mai scos un as din mânecă, reabilitarea Palatului Cenad. Fără o viziune de finanțare și resursele necesare, e noul proiect din suflet al candidatului PNL.

Comunicat – Reabilitarea Palatului Cenad, prioritate 0 pentru administrația locală, va deveni  certitudine. Totul este posibil grație implicării actualilor proprietari ai imobilului, care au înțeles că numai împreună vor putea readuce frumusețea de odinioară a acestui imobil emblematic din centrul orașului. Cum 20% din această clădire este patrimoniul Statului Român reprezentat de Primăria Arad, unul dintre susținătorii acestui proiect este chiar primarul Călin Bibarț.

Nu o dată a fost adusă în discuție situația acestui imobil în Comisia de Urbanism. În calitate de coproprietari ne era imposibil să realizăm această investiție singuri, era nevoie ca toți proprietarii să înțeleagă necesitatea acestor intervenții și să dorească să se implice. Era nevoie de unitate și exact asta au reușit să facă domnul Edmond Hartman, actualul administrator al acestui imobil și domnișoara președinte, Diana Popa.”, susține primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Am purtat mai multe discuții cu dl. primar Călin Bibarț care ne-a primit foarte deschis, ne-a asigurat de tot sprijinul dumnealui pentru acest proiect de amploare.”, spune administratorul imobilului, Edmond Hartman.

În numai 3 luni de zile s-a reușit semnarea contractului de proiectare.   În 12 luni, proiectul ar trebui să fie gata. Între timp vor fi identificate resursele necesare pentru execuția efectivă a lucrărilor.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *