News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Bijuterii din Argint “Belladonna” a lansat o nouă colecţie de bijuterii: “Angel Collection”, inspirată de Rita Mureşan Bijuterii din Argint “Belladonna” a lansat o nouă colecţie de bijuterii: “Angel Collection”, inspirată de Rita Mureşan
Please follow and like us:
Pin Share

Rita Mureșan a fost prezentă la lansarea noii colecţii de bijuterii din argint a Magazinului “Belladonna”

“Angel Collection” este o colecție cu totul deosebită de bijuterii,  inspirată de  Rita Mureşan şi lansată de Magazinul de Bijuterii din Argint “Belladonna” din Arad (str. Meţianu, nr. 4), prin directorul artistic al brandului “Belladonna”, scriitorul Luca Vincenti și Casiana Răduț, directorul comercial pentru “Belladonna” România.

Evenimentul, organizat cu ocazia lansării noii colecţii, a adus la Magazinul “Belladonna” un invitat pe măsură, designerul și fosta Miss România, Rita Mureșan, cunoscută pentru seminariile și conferințele pe care le organizează, care au ca tematică lumea magica a îngerilor. “Colaborarea cu firma de  Bijuterii din Argint Belladonna și cu director Artistic  Luca Vincenti s-a născut prin Casiana Răduţ, pe care am întâlnit-o la Bucureşti. Şi eu am avut colecţii tot cu această temă. Colecţia de bijuterii – Angel Collection – este potrivită pentru această perioadă a anului”, a mărturisit Rita Mureşan.

Rita Mureşan s-a declarat încântată de bijuteriile din argint din Magazinul “Belladona”, despre care spune că sunt cadoul perfect, pe care oricine îl poate oferi de Crăciun persoanei dragi, într-o casetă de bijuterii lucrată manual, de meşteşugari desăvârşiţi, care se găseşte tot în Magazinul “Belladonna”. Casetele de bijuterii din lemn, împodobite în stilul vintage, personalizate, sunt ideale pentru a fi dăruite, împreună cu o bijuterie deosebită înăuntru (colier, cristal, brăţară, pandantiv), în orice moment.

Bijuteriile din argint “Belladonna” au strălucit, până în acest moment, pe podiumurile de la City Fashion Week Cluj şi Arad Fashion Days, în cadrul colecţiei “Elli’s Cool”, ce poartă semnătura creatoarei de modă Eli Lăslean, alături de colecţii ale designerilor Cătălin Botezatu sau Romaniţa Iovan.

Pe tot parcursul lunii decembrie, la Magazinul de Bijuterii din Argint “Belladonna” din Arad este “Angel Friday”, adică beneficiaţi de reduceri între 10 %  şi 30 % pentru orice cumpăraţi. Puteţi să vă surprindeţi persoanele dragi cu un cadou deosebit, la preţuri imbatabile. “Dacă alegeţi să cumpăraţi bijuterii în valoare de 600 lei, aveţi 30 % discount, dacă faceţi cumpărături între 200 lei şi 599 lei, veţi avea o reducere de 20% iar dacă alegeţi să cumpăraţi în valoare de 200 de lei, veţi avea o reducere de 10%. De asemenea, la toate bijuteriile din argint, beneficiaţi de o reducere de 10 %” – spune Casiana Răduţ, directorul commercial “Belladonna” România.

Pentru a vedea colecțiile de bijuterii din argint şi casetele de bijuterii ale Magazinului “Belladonna” puteți accesa pagina de Facebook  https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna/  sau site-ul https://bijuterii-belladonna.ro/

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon 0748420553 sau puteţi merge în Magazinul cu Bijuterii din Argint Belladonna (strada Mețianu, nr. 4) , deschis de luni până vineri, între orele 10.00 – 19.00.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *