News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Luni, 25 iulie a.c., o patrulă mixtă formată din jandarmi şi poliţişti, în cooperare cu inspectori din cadrul Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură – Filiala Ardeal, executând o misiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului contravenţional şi infracţional în domeniul piscicol, au prins în flagrant un bărbat care pescuia ilegal, dintro barcă, pe rîul Mureş, în zona oraşului Nădlac, cu ajutorul unei dispozitiv pe bază de descărcări electrice, unealtă interzisă prin lege.

În urma interceptării şi legitimării, patrula mixtă, l-au identificat pe S.Ionel în vârstă de 41 de ani din com. Periam, jud. Timiş.

La controlul bărcii efectuat de patrula mixtă au fost găsiţi şi un număr de 10 peşti care prezentau pe corp urme vizibile de agăţare cu cange, iar în urma cântăririi a rezultat cantitatea de 33 kg.

Persoanei în cauză, i-au fost confiscate uneltela de pescuit şi barca cu care se deplasa şi i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ,, pescuitul electric, deţinerea aparatelor şi dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare”.

Dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat organelor de poliţie juduciară din cadrul Poliţiei oraşului Nădlac, pentru continuarea cercetărilor.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *