News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 25 mai a.c., un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Pecica în cooperare cu inspectori din cadrul Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură – Filiala Ardeal, executând o misiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului contravenţional şi infracţional în domeniul piscicol, au prins în flagrant un bărbat care avea asupra sa mai multe unelte de pescuit folosite la braconaj.

În urma interceptării şi legitimării, jandarmii l-au identificat pe S. Ion de 38 de ani din Semlac, care se deplasa pe malul drept al râului Mureş în apropierea localităţii Semlac, având asupra sa unealte de pescuit interzise prin lege, respectiv 9 „vârşe” şi 4 plase de pescuit de tip „setcă”, valoarea acestora ridicându-se la 2.500 de lei.

Jandarmii, au confiscat uneltele de pescuit şi i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ,,deţinerea la pescuit de către persoane neautorizate a tipurilor de unelte de pescuit comercial”.

Dosarul cu actele premergătoare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *