News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Luni, 06 decembrie a.c., un echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei Jandarmi Sebiş în cooperare cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Oradea – Biroul Teritorial Arad, au prins în flagrant un bărbat care a tăiat mai mulţi brazi.

În urma interceptării şi legitimării, jandarmii l-au identificat pe T.P., din com. Gurahonţ, jud. Arad.

Acesta, s-a deplasat în parcela Valea Raiului, aparţinând Ocolului Silvic Gurahonţ, jud. Arad şi a tăiat cu ajutorul unui ferăstrău de mînă 126 buc. pomi de crăciun din specia brad, pe care i-a depozitat într-o rampă secundară din apropriere, cu intenţia de a-i valorifica ulterior.

Jandarmii au confiscat cei 126 de brazi în valoare de 57.109 lei fără T.V.A., care au fost predaţi în custodie Ocolului Silvic Gurahonţ, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de ,,tăierea, fără drept, de arbori din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara fondul forestier naţional ” şi de ,,furtul de arbori care au fost tăiaţi din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara fondul forestier naţional”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *