News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Bătută de concubin

Local 7 august 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Vineri, 30 iulie a.c., jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Pecica au fost sesizaţi de către o tânără cu privire la faptul că în data de 28.07.2010, în jurul orelor 14.00, a fost bătută de către concubinul său.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat autorul agresiunii, acesta fiind B. Valentin, în vârstă de 42 ani, din Pecica, jud. Arad.
B. Valentin, în timp ce se afla în apartamentul concubinei sale şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona abdominală, provocându-i multiple leziuni traumatice la nivelul toracelui, ameninţând-o totodată că o va înjunghia cu cuţitul, fapt ce i-a provocat persoanei vătămate o stare de teamă şi nelinişte în legătură cu siguranţa vieţii şi a integrităţii sale corporale.
Persoana vătămată a depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de B. Valentin pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „ameninţare”.
Jandarmii i-au întocmit lui B. Valentin actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi “ameninţare”.
Dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *