News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Bucătăria ta, locul de gătit și de relaxare – Ce nu ar trebui să îți lipsească de aici? Bucătăria ta, locul de gătit și de relaxare – Ce nu ar trebui să îți lipsească de aici?
Please follow and like us:
Pin Share

Atunci când îți aranjezi casa și ai planuri de amenajare, lista de achiziții este cu siguranță lungă. Fiecare cameră necesită anumite elemente și decorațiuni, iar bucătăria nu face excepție.

Dacă te afli în acest punct și vrei să cumperi toate cele utile, dar și plăcute ochilor, rândurile următoare te pot ghida în a face cele mai bune alegeri, desigur, în funcție de buget.

Iată ce trebuie să cumperi pentru bucătăria ta, să îmbini utilul cu plăcutul

  • Mobilier în tendințe

Recomandările specialiștilor în design de interior pentru bucătării propun o serie de decorațiuni și aranjamente, unde mobilierul este primul pe listă. Cu linii vintage sau design minimalist, mobilierul pentru bucătărie trebuie ales în funcție de utilitate și desigur, gusturi personale.

Dacă până de curând se opta pentru corpurile de mobilier închise, tendințele indică o schimbare majoră în acest sens. Se acceptă corpurile fără uși pentru veselă și cât mai multe polițe.

Iar pentru a avea parte de un pic de relaxare în bucătăria ta în timp ce preparatele sunt la gătit, ai putea achiziționa și o canapea pentru două persoane, cochetă și elegantă, potrivită pentru o asemenea încăpere.

  • Electrocasnice de calitate

Probabil următoarele pe listă sunt produsele electrocasnice, imediat după montarea mobilierului de bucătărie. Dacă spațiul îți permite, pe lângă frigider, robot de bucătărie și mixer, te poți gândi și la o mașină de spălat vase de pe Altex.ro, să îți ușurezi munca.

Totul ar trebui să fie bine proiectat și să se țină cont de fiecare colțișor în parte, pentru a putea crea un spațiu frumos și util. În plus, nu ar trebui să faci rabat de la calitate, ci să achiziționezi electrocasnice de marcă, să le poți folosi pentru mai mulți ani.

  • Decoruri cu tematică

Și decorurile sunt importante într-o bucătărie. Spațiile moderne de acest gen sunt proiectate cu tente minimaliste însă și îndrăznețe pe alocuri. De exemplu, au revenit la modă ustensilele de mari dimensiuni, agățate pe perete, în dreptul polițelor deja montate. Un ceas mare de perete va schimba total imaginea bucătărie și îi va oferi un vizual excepțional, așa că, ai putea pune pe listă și acest element.

  • Plante aromatice

Nu ar trebui să există bucătărie fără plante aromatice de toate felurile. Nu doar ca sunt bune la gătit, însă înfrumusețează bucătăria instant. Verdele este o culoare deosebită și potrivită cu tonurile de crem, alb, bej, lila sau albastru deschis.

Așa că, indiferent de culoarea mobilierului și a electrocasnicelor alese, plantele aromatice în ghivece micuțe, puse pe câteva polițe pot transforma o bucătărie banală într-una extrem de modernă și în tendințe.

  • Covorașe din fibre naturale

Un ultim strop de eleganță pentru bucătăria ta cochetă poate fi alegerea unor covorașe textile, confecționate din fibre naturale precum cânepa și inul. Sunt multe asemenea modele, iar cele cu care nu vei da greș sunt covorașele în culori neutre pentru că sunt destul de elegante.

Așadar, bucătăria ta se poate transforma instant într-un loc plin de farmec, unde să îți petreci timpul pentru diverse activități, nu doar pentru gătit. Poți cumpăra elemente de decor foarte frumoase și electrocasnice de calitate, fără să îți dai bugetul prea tare peste cap.

Sursă foto: Pexels.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *