News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Bugetul Aradului este croit pentru clientela PDL, nu pentru arădeni!

Politica 1 februarie 2011 admin 0

atunci când banii sunt gestionaţi prin metode tipic „portocalii”. „PDL Arad face ce face PDL şi la nivel naţional: duce banii spre investiţii1 atunci impozitele ar trebui reduse pentru perioada în care oamenii suportă disconfortul lucrărilor care1 au fost incluşi în altă zonă de impozitare şi vor plăti mai mult. Dacă această administraţie s-ar gândi la oameni1 Bujac)1 ci de interesele clientelei de afaceri a PDL.„Primarul Gheorghe Falcă spune că înregistrăm o scădere a veniturilor în zona locală1 cresc taxele şi impozitele locale. „Este o nedreptate flagrantă că locuitorii unor cartiere din Arad (Sânicolaul Mic1 cu piciorul şi lopata! ((http://www.zoso.ro/cum-se-asfalteaza-la-Arad/). Aşa sunt gestionaţi banii în administraţia Falcă!”1 cu promisiunea că banii vor merge spre reabilitarea termică a unor imobile. Niciun bloc nu a fost reabilitat termic1 dar arădenii plătesc facturi mai mari”1 de care este responsabil. „Anul trecut1 Dorel Căprar.81 Dorel Căprar.În schimb1 fără să spună că aceste venituri scad pentru că Aradul sărăceşte. Gheorghe Falcă este unul dintre autorii morali ai situaţiei dificile pe care o traversează arădenii: pensiile au scăzut1 Gai1 mediul de afaceri este sufocat de taxe şi impozite1 mulţi oameni au rămas fără un loc de muncă”1 nu se finalizează niciodată în termenul stabilit” a precizat Dorel Căprar.Primarul Falcă nu a pomenit nimic despre creşterea facturilor la întreţinere1 nu se justifică un ton triumfalist: este vorba despre un buget care nu ţine cont de problemele şi priorităţile arădenilor1 oricum1 pe banii arădenilor. Zilele trecute au circulat în toată ţara imagini cu plombarea unor drumuri în Arad1 pentru a-şi îndestula clientela din mediul economic. Avem nenumărate exemple care arată că se lucrează scump şi prost1 pentru populaţia care şi aşa trăieşte greu1 PSD Arad acuză modul demagogic în care primarul Gheorghe Falcă descrie proiectul de buget al Aradului pentru anul 2011. În realitate1 salariile au scăzut şi în mediul privat şi pentru bugetari1 spune preşedintele PSD Arad1 subvenţiile pentru plata energiei termice au fost reduse1 unde lucrările de asfaltare nu au fost finalizate1
Please follow and like us:
Pin Share

PSD Arad acuză modul demagogic în care primarul Gheorghe Falcă descrie proiectul de buget al Aradului pentru anul 2011. În realitate, nu se justifică un ton triumfalist: este vorba despre un buget care nu ţine cont de problemele şi priorităţile arădenilor, ci de interesele clientelei de afaceri a PDL.

„Primarul Gheorghe Falcă spune că înregistrăm o scădere a veniturilor în zona locală, fără să spună că aceste venituri scad pentru că Aradul sărăceşte. Gheorghe Falcă este unul dintre autorii morali ai situaţiei dificile pe care o traversează arădenii: pensiile au scăzut, mediul de afaceri este sufocat de taxe şi impozite, salariile au scăzut şi în mediul privat şi pentru bugetari, mulţi oameni au rămas fără un loc de muncă”, spune preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.

În schimb, pentru populaţia care şi aşa trăieşte greu, cresc taxele şi impozitele locale. „Este o nedreptate flagrantă că locuitorii unor cartiere din Arad (Sânicolaul Mic, Gai, Bujac), unde lucrările de asfaltare nu au fost finalizate, au fost incluşi în altă zonă de impozitare şi vor plăti mai mult. Dacă această administraţie s-ar gândi la oameni, atunci impozitele ar trebui reduse pentru perioada în care oamenii suportă disconfortul lucrărilor care, oricum, nu se finalizează niciodată în termenul stabilit” a precizat Dorel Căprar.

Primarul Falcă nu a pomenit nimic despre creşterea facturilor la întreţinere, de care este responsabil. „Anul trecut, subvenţiile pentru plata energiei termice au fost reduse, cu promisiunea că banii vor merge spre reabilitarea termică a unor imobile. Niciun bloc nu a fost reabilitat termic, dar arădenii plătesc facturi mai mari”, a declarat Dorel Căprar.

Aducerea a 40% din buget în zona investiţiilor se transformă într-un neajuns, atunci când banii sunt gestionaţi prin metode tipic „portocalii”. „PDL Arad face ce face PDL şi la nivel naţional: duce banii spre investiţii, pentru a-şi îndestula clientela din mediul economic. Avem nenumărate exemple care arată că se lucrează scump şi prost, pe banii arădenilor. Zilele trecute au circulat în toată ţara imagini cu plombarea unor drumuri în Arad, cu piciorul şi lopata! ((http://www.zoso.ro/cum-se-asfalteaza-la-Arad/). Aşa sunt gestionaţi banii în administraţia Falcă!”, spune preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *