News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Caius Parpală a fost reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată. Caius Parpală a fost reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată.
Please follow and like us:
Pin Share

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Arad, Parpală Caius Mihai, a fost reţinut, marţi, de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată.

Procurorii DNA Serviciul teritorial Timişoara au dispus, marţi, efectuarea în continuare a urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 25 octombrie, a suspectului Parpală Caius Mihai, director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Arad din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Mureş, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

”În zilele de 24 august 2022 şi 3 octombrie 2022, suspectul Parpală Caius Mihai ar fi primit suma totală de 8.000 lei, prin intermediar, respectiv în mod direct, de la un administrator de societate comercială care activează în sectorul exploatării agregatelor minerale, pentru ca, în calitatea sa de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Arad din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Mureş, să sprijine activitatea societăţii respective prin nedispunerea unor controale apte să constate, să stopeze şi să sancţioneze activităţile ilegale efectuate de aceasta”, se arată în ordonanţare procurorilor, potrivit news.ro.

DNA precizează, de asemenea, că suspectului i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *