News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Județean Arad a fost joi, 24 martie 2011, gazda întâlnirii regionale din cadrul proiectului “Calificarea pentru agricultură o șansă pentru viitor- Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”.

Proiectul este derulat de Asociația Fermierilor din Romania în parteneriat cu SC Agroserv Management SRL și SC Agrofam Holding SRL. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European 2007 -2013. La întîlnire au fost prezenți Cristian Drăgan, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, din partea Asociației Fermierilor din România director executiv Adelina Popescu Oprea, consilieri: Ion Cioroianiu și Carmen Peptu dar și experti evaluare: Isidor Negrea și Ana Maria Ifrim.

Proiectul are ca scop “Creșterea calității resurselor umane din agricultură prin asigurarea de competențe și capabilități specifice pentru angajații din acest sector” și se adresează unui număr de 1600 persoane ce vor participa la activități de certificare a competențelor profesionale pentru ocupațiile din domeniul agricol.

La întâlnire au participat fermieri în producția vegetală și zootehnie, formatori în domeniul agricol, reprezentanți ai Asociațiilor Profesionale, consultanți ai Camerei Agricole a Județului Arad, Direcția de Dezvoltare Rurală, Oficiul Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit și reprezentanți ai Camerelor Agricole din Județele Bihor, Caraș-Severin și Timiș. În cadrul întâlnirii Cristian Drăgan, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a dorit sa precizeze impotanța proiectului pentru judetul Arad și Regiunea Vest, precizând în același timp disponibilitatea conducerii județului pentru derularea acestui proiect.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *