News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Dacă duminică ar fi organizate alegeri la Ineu, liberalul Călin Abrudan ar deveni noul primar al oraşului. Consilier local, acesta este cotat cu 53% într-un sondaj efectuat de PNL şi PSD în rândul ineuanilor. Conform sondajului, care a fost prezentat de Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, primarul în funcţie, democrat-liberalul Nicolae Mehelean, ar fi votat de doar 26,5 % dintre ineuani. În ceea ce priveşte partidele, PNL ar întruni 32% din voturile ineuanilor, PSD – 20%, PDL – 14%, PC – 4%, Partidul Popular – 2% iar PRM – 1,5 %.

„Mă bucură rezultatele sondajului, care demonstrează că oamenii nu rămân pasivi la tot ce se întâmplă în jurul lor în Ineu. Din păcate, acum, din postura de consilieri locali şi reprezentanţi ai partidelor de opoziţie nu putem face prea multe pentru ei. Sper ca următoarele alegeri să ducă la instaurarea unei normalităţi în oraş, pe care le garantez că o să o impun”, a declarat Călin Abrudan.

Preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, Ioan Cristina, a declarat că sondajele de opinie vor continua în oraşele şi comunele judeţului, la sfârşitul acestei săptămâni fiind programate a se desfăşura la Nădlac şi  Hălmagiu.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *