News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Afis 7 aprilie

Campania initiata de Asociatia de Lupta Antidrog A.M.A in 2013 a reusit sa stranga peste 23.000 de participanti la prima editie desfasurata pe 7 aprilie.

Surpriza este ca peste 10.000 de elevi, 541 cadre didactice si 233 parinti. Vor participa anul acesta pe 7 aprilie la campania Sportul contra Drogurilor.

Daca anul trecut judetul Arad a ocupat locul III ca numar de participanti, anul acesta avem mari sanse sa ocupam locul I.

Pana atunci , speram ca anul acesta sa stabilim un Record National pe care ne propunem sa-l depasim anul.

Contact – Asociatia de Lupta Antidrog A.M.A – Tel : 0726934855, reprezentant Arad – Rosca Catalina.

Cu ocazia zilei mondiale a sanatatii, Asociatia de Lupta Antidrog AMA, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Tineretului si Sportului, am pregatit un eveniment axat pe doua tipuri de petrecere a timpului liber. In prima parte vom aborda activitati sportive de sah, judo, fotbal, handbal si baschet, la care vor participa scoli si cluburi din Arad, iar in cea de-a doua parte ne vom axa pe un spectacol complex de muzica.

Vor fi prezenti artisti nationali si artisti locali, printre care Melisa Tolea, Tudor, Trupa Revolution, Agentia de modele Angels Events, Timeea (Timisoara), Lockid (Dana Matei – Dansez pentru tine), Mihai Mititescu (Lala Band) si trupa Acces. Asteptam sa se alature demersului nostru toti cei ce aleg o viata curata, o viata fara droguri si in aceelasi timp le multumim artistilor pentru ca au dat curs invitatiei noastre.” a precizat prezentatorul evenimentului Vlad Omu’ X.

„Ne simtim bine de fiecare cand ne intoarcem in Arad, deoarece este locul de unde am plecat. Publicul aradean a fost mereu alaturi de noi si pentru asta ii multumim,

In prezent avem o colaborare cu echipa De Moga, si in curand vom lansa o piesa noua, o piesa care suntem siguri ca va prinde la publicul de toate varstele. O vom lansa in aceasta vara, deoarece suntem siguri ca va fi o caldura mare, iar piesa noastra va racorii toate gusturile muzicale.” A declarat Adam Red – membru al trupei Acces.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *