News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Campanie cu premii la Pecica: sămbătă se adună deșeurile electrice Campanie cu premii la Pecica: sămbătă se adună deșeurile electrice
Please follow and like us:
Pin Share

Totul pentru un univers verde! Aceasta pare să fie deviza care stă la baza campaniei de sâmbătă, care are loc la Pecica.

Primăria Orașului Pecica şi Sistemul Național de Colectare DEEE, împreună cu ECOTIC, oferă locuitorilor orașului și ai satelor aparținătoare posibilitatea de a recicla deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pe care le au în gospodărie. Pecicanii pot duce aparatele casnice vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, sâmbătă, 26 martie, între orele 8 – 15”, ne spune primarul Petru Antal.

 

Deșeuri preluate și de la domiciliu

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând, începând de astăzi și până sâmbătă dimineața, la una din următoarele numere de telefon: 0751.302.123 sau 0751.117.322, angajații primăriei urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la aceleași numere pentru a participa la reciclare.

Toți participanții la acțiunea de reciclare se înscriu la tombola cu premii (un robot de bucătărie, un storcător de fructe și 4 mixere verticale), care este programată luni, 28 martie, la ora 10, în fața sălii Forum.

 

jordan

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *