News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Campioana mondială este cotată cu a doua șansă la titlul din Rusia Campioana mondială este cotată cu a doua șansă la titlul din Rusia
Please follow and like us:
Pin Share

Planeta fotbalistică are o nouă reuniune cu cele mai bune echipe ale momentului, întâlnire care va avea loc peste zece zile în îndepărtata Rusie.

Majoritatea echipelor fac ultimele pregătiri înaintea deplasării în orașele în care și-au stabilit cartierul general, turiștii încep deja să sosească.

Toți ochii sunt ațintiți spre campioana en-titre, Germania, pentru a analiza componența lotului anunțat de selecționerul Joachim Low.  O primă surpriză apare la neconvocarea lui Leroy Sane, în ciuda randamentului foarte bun din acest sezon, avut la echipa Manchester City. Dealtfel, Joachim Low a admiscă nu poate să îl ia pe Sane deoarece „poziţiile de pe flancuri sunt bine acoperite cu Thomas Muller şi Marco Reus, iar Julian Draxler a jucat bine la Cupa Confederaţiilor şi a progresat. A fost o decizie la limită între Leroy Sane şi Julian Brandt”. Joachim Low a definitivat lotul de 23 de jucători care vor fi prezenți la turneul final din Rusia, după ce a renunțat la patru jucători după ultimul amical pierdut contra Austriei, scor 1-2. La Klagenfurt, Germania a ajuns la ”performanța” de cinci înfrângeri consecutive dar a recăpătat un portar, Manuel Neuer a intrat pe teren după nouă luni de absență, astfel naționala are portar pentru campania din Rusia. Totuși Joachim Low a renunțat la Bernd Leno, Jonathan Tah (ambii de la Leverkusen), Nils Petersen și Leroy Sane.

Casele de pariuri au definitivat ofertele de pariuri cupa mondială 2018, iar la secțiunea cine va fi noua campioană, Germania are a doua cotă, după selecționata Braziliei. Asta denotă faptul că bookmakerii au încredere în lista de jucători a lui Joachim Low și îl acreditează cu bune șanse pentru titlu.

Iată lista de jucători a campioanei mondiale pentru Rusia 2018:

Portari: Manuel Neuer (Bayern), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Paris St-Germain)

Fundaşi: Jerome Boateng (Bayern), Matthias Ginter (Borussia Monchengladbach), Jonas Hector (FC Koln), Mats Hummels (Bayern), Joshua Kimmich (Bayern), Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin), Antonio Rudiger (Chelsea), Niklas Sule (Bayern)

Mijlocaşi: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Paris St-Germain), Leon Goretska (Schalke), Ilkay Gundogan (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Mesut Ozil (Arsenal), Sebastian Rudy (Bayern)

Atacanţi: Mario Gomez (Stuttgart), Thomas Muller (Bayern), Marco Reus (Borussia Dortmund), Timo Werner (RB Leipzig).

Cupa Mondială va debuta în 14 iunie, iar Germania face parte din Grupa F, alături de Mexic, Suedia şi Coreea de Sud.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *