News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

AFIS ETAPA 1

CNI Supermoto şi CNI Viteză pe Motodrom destinat juniorilor mici de la clasele 50cc şi 65cc SM precum şi Juniori II şi Juniori III de la Viteză, dar şi SM OPEN, S3 şi SM Hobby îşi adună piloţii la Arad, sâmbătă şi duminică.  26-27 aprilie 2014 pe circuitul Vik Power Arad.

Un sport foarte spectaculos, ce îmbină sectiunile de asfalt, foarte rapide şi bine virajate, cu secţiuni de off-road, deseori îintâlnite pe circuitele de motocross, cam aşa ar suna pe scurt definiţia Supermoto-ului. Disciplina Supermoto a fost la inceputuri o disciplină practicată de cei mai buni piloţi, un fel de „All-Star Game din NBA” în care motocicliştii proveneau din trei discipline diferite, iar pentru a lupta de la egal la egal, au conceput un circuit bazat pe 50-75% asfalt, restul fiind parte de off-road.

Lăsând la o parte istoria Supermoto-ului, revenim la cursa din week-end-ul următor, 26-27 aprilie de pe Circuitul VIK Power Arad unde îi vom putea vedea în acţiune pe Campionul Naţional en-titre, Sorin „Ariciu” Trăistaru şi pe cel care vine puternic din spate, tânărul Vlad Neaga.

Susţinuţi de Ministerul Tineretului şi Sportului, pe circuit vor intra „cei mici”, adică juniorii claselor SM50cc şi SM56cc precum şi Juniori II şi Juniori III de la Viteză.

Va aşteptăm într-un număr cât mai mare pentru a vă face o idee cu ce o să vă întâmpinăm în luna mai când Arad-ul va găzdui pentru a doua oară o etapă de Campionat Mondial de Supermoto. Spectacolul va fi cu siguranţă garantat şi de noua secţiune de off-road, omologată de Federaţia Internaţionala de Motociclism, o secţiune cu adevărat spectaculoasă, cu sărituri şi viraje pe placul publicului. Ne străduim să ţinem acest sport în viaţă şi acest lucru nu îl putem face decât prin prezenţa cât mai numeroasă a spectatorilor” a declarat campionul naţional Sorin Trăistaru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *