News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cântăreața Kylie Minogue își lansează în sfârșit rosé-ul din 2021 la Château Sainte Roseline, în Provence Cântăreața Kylie Minogue își lansează în sfârșit rosé-ul din 2021 la Château Sainte Roseline, în Provence
Please follow and like us:
Pin Share

Alb și roșu australian, Prosecco rosé, Cava organic, Sauvignon Blanc și Merlot din Languedoc, la gama sa de vinuri, Kylie Minogue adaugă un Cru Classé de Provence realizat de Château Sainte Roseline, o proprietate superbă a familiei în Var, într-un cadru încântător.

Fosta actriță de telenovele, care a înlănțuit hiturile la sfârșitul anilor 1980, este și ea o adevărată femeie de afaceri. Obișnuită cu contracte cu haine și parfumuri pe numele ei, ea a semnat pe cinci ani cu Aurélie Bertin, de a fi în fruntea Château Sainte Roseline. La fel ca Brad Pitt (Miraval), Georges Lucas (Château Margüi), George Clooney (Domaine du Canadel) și Tony Parker care tocmai și-a unit forțele cu Château La Mascaronne (și șampaniile Jeeper), interpretul lui Say Something care aprinde ringurile de dans cu noul ei album Disco, la rândul său, s-a lăsat sedusă de farmecul frumoasei Provence și vinurile sale.

În nopțile înăbușitoare din Nashville, cu ocazia înregistrării celui de-al paisprezecelea album al său, starul australian a descoperit prospețimea rosé-ului din Provence. Prin urmare, a decis să-și creeze linia de vinuri cu Paul Schaafsma, CEO al Benchmark Drinks, un australian de origine care trăiește în Regatul Unit.

Aurélie Bertin își amintește: „Primele cupaje, prea complexe, nu i-au plăcut lui Kylie”. Și-a dorit un vin ușor, ușor de băut, foarte aromat, cu fructe, multă prospețime și glamour, cu o culoare petală de trandafir. „Foarte meticuloasă, controlează cel mai mic detaliu, de la cupaj la degustare, inclusiv forma sticlelor, etichetele, culoarea vinurilor…” recunoaște Aurélie Bertin, care a avut plăcerea de a-i primi pe vedetă și echipa ei timp de trei zile, în casa familiei în octombrie anul trecut.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *