News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cântărețul de operă Plácido Domingo internat în Mexic cu coronavirus Cântărețul de operă Plácido Domingo internat în Mexic cu coronavirus
Please follow and like us:
Pin Share

Legendarul cântăreț de operă, Placido Domingo, a fost internat în Acapulco, Mexic, cu complicații legate de coronavirus, potrivit purtătorului de cuvânt.

 

„Se descurcă bine și răspunde la tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Domingo într-o declarație pentru CNN.
Domingo a anunțat pe pagina sa de Facebook, săptămâna trecută, că a primit rezultatele pozitive pentru boală. El și-a încurajat fanii să se spele pe mâini și să respecte liniile directoare și reglementările pe care administrațiile locale le-au pus în aplicare.
„Împreună putem combate acest virus și să oprim actuala criză mondială, astfel încât să ne putem reveni la viața noastră zilnică normală, foarte curând”, a scris Domingo.
Tenorul spaniol de 79 de ani și-a dat demisia din funcția de director general al Operei din Los Angeles anul trecut, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală.

În timp ce Domingo a negat toate acuzațiile, ancheta independentă a Operei din Los Angeles cu privire la 10 acuzații de hărțuire sexuală de către Domingo a fost considerată credibilă la începutul acestei luni.

Domingo joins a growing list of celebrities that have tested positive for coronavirus, including Idris Elba, Tom Hanks and his wife Rita Wilson, singer-songwriter John Prine, Kevin Durant and Daniel Dae Kim.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *