News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Firma de consultanţă Kato&Partner Consulting din Ungaria a fost contractată de Consiliul Judeţean Arad în luna ianuarie şi a fost plătită cu 50.000 de euro pentru realizarea auditului.

Rezumatul raportului, citit în prezenţa directorilor celor trei unitaţi medicale şi a şefilor de secţii a scos la iveală faptul că în spitalele arădene nu există viziune profesională, voinţă, specialişti tineri şi ambiţioşi şi echipamente performante. Printre punctele slabe menţionate în raport se numară condiţiile deficitare la capitolul materiale şi personal, faptul că pacienţii au părăsit spitalele şi odată cu ei şi medicii specialişti.

Am solicitat specialişti să ne spună ceia ce ştiam fiecare dintre noi, ceia ce am sesizat de mai multe ori, că totul este la pământ şi nu funcţionează, că plătim de voie de nevoie nişte servicii care nu le avem. Firmei din Ungaria i-au trebuit 3 luni să afle ceia ce se ştia de multă vreme. Au fost plătiţi 50.000 € bani care puteau fi folosiţi în alte scopuri de Consiliul Judeţean la spitalele din Arad

newsarad on livestream.com. Broadcast Live Free

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *