News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cătălin Mihalache a fost desemnat secretar general adjunct al Camerei Deputaților Cătălin Mihalache a fost desemnat secretar general adjunct al Camerei Deputaților
Please follow and like us:
Pin Share

Avocatul arădean Cătălin Mihalache a fost desemnat secretar general adjunct al Camerei Deputaților. Membru fondator al USR Arad, Cătălin Mihalache s-a remarcat prin implicarea în viața civică a municipiului nostru și ulterior în cea politică.

Parcursul său profesional a început cu poziția de consilier juridic în cadrul Ministerului de Finanțe, după care a continuat cu activitatea de avocat în Baroul Arad, unde ocupă în prezent o poziție în organul de conducere.

Pe lângă activitatea profesională, Cătălin Mihalache s-a implicat în zona civică, făcând parte din Mișcarea Arădeană. El este avocatul care, alături de membrii asociației, a atacat în instanță și a reușit desființarea deciziei primarului de atunci al Aradului, Gheorghe Falcă, prin care erau interzise adunările publice în zona centrală a municipiului.

Ulterior, s-a alăturat Uniunii Salvați România, ca membru fondator al filialei Arad. A fost reprezentantul USR în majoritatea Birourilor Electorale ocazionate de organizarea de alegeri, începând cu 2016. În prezent, face parte din Comisia Națională de Arbitraj a partidului.

În structurile parlamentare, își propune să contribuie la modernizarea și eficientizarea activității Camerei Deputaților.

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *