News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad

Comisia Europeană, prin Agenția Europeană pentru Competitivitate și Inovare, organizează la Bruxelles o întâlnire comună a coordonatorilor de proiecte din cadrul programului CIP – Acțiuni Specifice de Mediu pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad va participa la evenimentul din data de 15 februarie, fiind reprezentată de Simona Hăprian – coordonatorul proiectului EEN PACT din cadrul programului Enterprise Europe Network. Alături de CCIA Arad vor fi prezenti și partenerii acestuia din Suedia, Danemarca, Germania, Franța și Italia.

Scopul întâlnirii il constituie evaluarea metodelor de lucru și a rezultatelor obținute după prima perioadă (2010 – 2012) a proiectelor desfășurate prin programul EEN, precum și pregătirea și coordonarea activităților din cea de-a doua perioadă (2011 – 2013).

În urma întâlnirii de la Bruxelles se urmărește maximizarea impactului acțiunilor specifice din primii ani de implementare și oferirea de informații utile și soluții noilor parteneri ai rețelei, precum și informarea unității de management privind acțiunile din cadrul rețelei și eventualele probleme organizatorice și administrative.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *