News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ghe seculici

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Gheorghe Seculici, salută declarația publică a ambasadorului Germaniei la Bucureşti, Werner Hans Lauk, care afirma, recent, pentru Ziarul Financiar că judeţele Arad, Timiș, Sibiu, Cluj, Alba şi Braşov s-au detaşat ca regiuni preferate (de investitorii germani – n.red.) şi datorită disponibilităţii personalului vorbitor de limba germană. (…) Va fi eseţinal pentru România să poată oferi în continuarea economiei personal calificat. (…) În plus, România are rezerve energetice proprii, mari suprafeţe agricole şi regiuni turistice foarte atractive, precum şi o populaţie bine pregătită şi talentată la limbi străine”.

Potrivit președintelui Gheorghe Seculici, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad își exprimă toată deschiderea spre a sprijini inițiative străine de investiție în zona județului Arad și nu numai.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad are o strategie foarte bine pusă la punct în ceea ce privește sprijinirea inițiativelor de investițe în zonă și suntem pregătiți să oferim servicii în acest sens.  

CCIA Arad dorește să contribuie activ la dezvoltarea economică a zonei și afirm cu mândrie că au existat discuții cu mai mulți investitori care și-au exprimat dorința de a investi în zona noastră, iar CCIA Arad le-a stat la dispoziție, nu numai cu parte de consultanță, ci a reușit să fie și puntea de legătură între mediul de afaceri și factorii decizionali, între inițiativă și punerea acesteia în practică. Ne declarăm deschiși spre inovare și dezvoltare, iar prin acțiunile locale efectuate vom contribui la dezvoltarea regională și națională”, a explicat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Intențiile CCIA Arad par a nu se opri doar la consultanță și intermediere a relațiilor cu autoritățiile acreditate.

La târgurile organizate de CCIA Arad la Centrul Expozițional – EXPO Arad, unde participă anual și zeci de firme străine, avem oportunitatea de a prezenta indicatorii socio-economici ai județului și să îndemnăm firmele să investească în zona noastră. Mai mult decât atât, am reușit să intermediem și întâlniri ale celor care și-au exprimat dorința de a investi în Arad, cu potențiali parteneri români. Pe viitor, intenționăm să organizăm dezbateri despre posibilitățile economice ale județului și ale regiunii, cu colaborarea partenerilor străini”, a mai adăugat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *