News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CE FACE IULIA VANTUR CA SA SE INTELEAGA CU PARINTII LUI SALMAN KHAN CE FACE IULIA VANTUR CA SA SE INTELEAGA CU PARINTII LUI SALMAN KHAN
Please follow and like us:
Pin Share

Iulia Vântur a stat departe de România câteva luni, timp în care a apărut de mai multe ori alături de Salman Khan și a alimnetat zvonurile că sunt împreună.

Presa mondenă vuiește inclusiv că Iulia a primit un cadou scump de la Salman, și anume o mașină, fapt încă neconfirmat de către ea sau de către presupusul său iubit celebru.

Vedeta TV nu a stat degeaba în India. Invitată la o emisiune TV, Iulia a dezvăluit ce a făcut departe de țară, în tot acest timp:

”Am înceoput să iau cursuri de limbă și de canto. Acolo mi se spune Vântur, cum se scrie pe hârtie”,
a spus Iulia în timpul emisiunii.

În afară de cursuri, Iulia a învățat să facă mai multe exerciții de respirație, pe care le pune în practică în fiecare dimineață, fie că se află pe pământ indian sar românesc.

”Așa cum trăiesc eu în România, așa trăiesc și acolo. Mereu descopăr lucruri noi. În fiecare dimineață, am exercițiile mele de respirație”, a mai spus Iulia.

S-a zvonit că Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan, fiind unul dintre cele mai mediatizate atât în media românească, cât și în cea indiană, cu atât mai mult cu cât Salaman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *