News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CE FACE ROXANA VANCEA IN FIECARE DIMINEATA IN PAT! VEDETA A RECUNOSCUT CE FACE ROXANA VANCEA IN FIECARE DIMINEATA IN PAT! VEDETA A RECUNOSCUT
Please follow and like us:
Pin Share

 

Roxana Vancea este una dintre cele mai dorite femei din România, reuşind cu trupul ei de invidiat să stârnească cele mai ascunse gânduri ale bărbaţilor. Dacă toată lumea se întreba cum reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari, ei bine, Roxana a desluşit adevărul.

Vedeta TV a recunoscut în această dimineaţă, care este de fapt decretul frumuseţii ei, printr-o postare pe un site se socializare. Roxana Vancea a mers dis de dimineaţă la sala de fitness, acolo unde s-a pozat alături de o prietenă. Fotografia a ajuns imediat în mediul virtual, cele două domniţe etalându-şi cu mândrie formele care ar innebuni orice bărbat.

Roxana ales ca o dată cu fotografie, să le dezvăluie prietenilor virtuali şi ruţina ei din fiecare dimineaţă.„Rutina mea de dimineaţă include 10 minute de stat în pat, în care mă gândesc cât de obosită sunt”, a scris Roxana Vancea.

Sursa: spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *