News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ce porti daca ai piciorul lat? Afla de aici care sunt incaltarile ideale Ce porti daca ai piciorul lat? Afla de aici care sunt incaltarile ideale
Please follow and like us:
Pin Share

Foarte multe persoane sufera mult din cauza picioarelor foarte late. In momentul in care ai picioarele mai late fata de marea majoritate a oamenilor, este destul de dificil sa-ti gasesti incaltari pe marime, care sa nu te incomodeze.

Daca cauti de ceva timp incaltaminte ideala pentru picioarele tale si nu gasesti, citeste in continuare articolul si afla care sunt modelele perfecte pentru tine. Vezi care sunt perechile de incaltari spre care trebuie sa-ti orientezi privirea in magazine.

Iata ce incaltaminte este bine sa alegi, atunci cand ai picioarele late:

  • Pantofi din piele naturala

Este foarte important ca incaltamintea pentru piciorul lat sa fie realizata doar din piele naturala, fiindca aceasta este elastica si se muleaza dupa forma piciorului. Cu alte cuvinte, daca achizitionezi o pereche de pantofi cu toc din piele naturala care te strang usor la inceput, pe masura ce ii porti, acestia capata forma piciorului si devin extrem de confortabili.

De aceea, este recomandat ca intotdeauna sa cheltui ceva mai multi bani pe o pereche de incaltaminte de calitate superioara, dar care sa iti ofere tot confortul necesar.

  • Sandale cu putine barete

Daca adori sa porti sandale in sezonul cald, atunci trebuie sa stii ca cele mai potrivite modele pentru piciorul lat sunt cele care dispun de cat mai putine barete. Orienteaza-te spre sandalele minimaliste, cat mai simple, mai ales daca iti doresti sa nu suferi de dureri de picioare.

 

  • Pantofi sport din material textil

Materialul textil este la fel de elastic si confortabil precum pielea naturala. De aceea, daca trebuie sa iti cauti o noua pereche de adidasi sport pentru femei este bine sa alegi o pereche din panza, astfel incat zilele cu vestimentatii casual sau sport sa fie cat mai confortabile.

Nu iti indrepta atentia spre pantofii sport din piele ecologica, fiindca acestia pot fi destul de rigizi si inconfortabili.

  • Ghete cu siret

Este stringent ca intotdeauna sa te orientezi doar spre incaltamintea cu siret, astfel incat sa personalizezi latimea acesteia dupa bunul plac. De aceea, este de preferat ca iarna, in momentul in care mergi in cautarea unor noi perechi de ghete sa iti indrepti atentia doar spre modelele cu siret. Acestea sunt printre cele mai confortabile tipuri de incaltari pentru piciorul lat.

  • Cizme din piele intoarsa

Daca iti doresti sa fii in ton cu tendintele si iti doresti mult o pereche de cizme peste genunchi, este de preferat sa alegi un model realizat din piele intoarsa. Pielea intoarsa este la fel de calitativa precum cea naturala, asa ca este bine sa alegi sa achizitionezi un astfel de model.

In acest fel, arati chic, obtii un look modern si te simti excelent pe tot parcursul zilei. Cu alte cuvinte, merita sa faci o astfel de investitie!

In cele din urma, daca ai picioarele late, este bine sa alegi sa porti doar modelele de incaltari prezentate mai sus. In acest fel, uiti de durerile de picioare provocate de incaltamintea mult prea stramta.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *