News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

2215

Un ghid complet pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate. Contine aspectele medicale, sociale, psihologice si sexuale ale unei astfel de incercari si este relatata cu umor si compasiune, in stilul unei discutii cu o buna prietena care a trecut prin toate acestea. Analizand cantitatea imensa de informatii – uneori contradictorii, frecvent alarmiste si adeseori descurajante – culese de pe internet, de la rude si prietene, si din carti, autoarea ne da o veste buna: lucrurile nu sunt atat de stresante cum par sa fie.

Pornind de la ultimele studii din domeniu, cartea abordeaza problemele esentiale legate de sarcina:
• cum sa te pregatesti fizic si mental cand vrei sa ramai insarcinata;
• cum sa discuti cu rudele, prietenii si partenerul tau;
• cum să treci peste marea tristete a unei pierderi de sarcina spontane.

De asemenea, afli:
• cum sa stii cand ai ovulatie, cand sa faci sex;
• cum sa-ti programezi sarcina;
• cum sa-ti maximizezi sansele de a ramane gravida;
• cum sa determini probabilitatea de a avea baiat sau fata;
• care este cea mai buna dieta prenatala.

Ce e adevarat si ce e fals in toate aspectele incercarii de a deveni mama, de la perioada optima pentru sex, la problemele legate de stres si la alegerea unei alimentatii care sa duca la cresterea fertilitatii… si nu numai atat!

Aceasta carte este exacta, linistitoare si foarte amuzanta! O recomand calduros!” – Dr. Christiane Northrup, obstetrician ginecolog, autoare a cartilor Women’s Bodies, Women’s Wisdom si The Wisdom of Menopause

DR. JEAN M. TWENGE este profesor de psihologie la Universitatea din San Diego, autoare a bestsellerului Generation Me si coautoare a cartii The Narcissism Epidemic. Articolele ei de cercetare au aparut in Time, USA TODAY, The New York Times si The Washington Post si a fost prezentata in show-urile de televiziune Today si Dateline precum si in emisiunea All Things Considered de la Postul National de Radio. 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *