News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CE SE INTAMPLA CU SMILEY? ARTISTUL E TRANSFIGURAT. NIMENI NU IL MAI RECUNOASTE PE STRADA CE SE INTAMPLA CU SMILEY? ARTISTUL E TRANSFIGURAT. NIMENI NU IL MAI RECUNOASTE PE STRADA
Please follow and like us:
Pin Share

În ultima perioadă, Smiley a afişat un look neîngrijit, nu s-a mai tuns şi şi-a lăsat barba foarte mare. Înainte, artistul avea mereu coafura făcută şi ţinea cont de felul în care este îmbrăcat.

Nu-i mai pasă cum arată, cum se îmbracă sau ce impresie face. Smiley este total schimbat în ultima perioadă şi a abordat stilul hipiot, care pare să-i convină cel mai mult.

Pe vremuri, cântăreţul era foarte atent la felul în arăta, cum se îmbrăca şi se vedea cu ochiul liber că ţinea cont de înfăţişarea lui.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, membru al trupei Simplu, având în același timp și o carieră solo.

Smiley şi Laura Cosoi s-au cinci ani, însă au decis să se despartă, iar de curând Laura s-a căsătorit cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Sursa: spynews.ro

Foto: spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *