News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ce sunt gelurile Allepaznokcie? Ce sunt gelurile Allepaznokcie?

Ce sunt gelurile Allepaznokcie?

Utile 16 noiembrie 2021 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Industria produselor profesionale Nail Art, surprinde din ce în ce mai mult stiliștii profesioniști din acest domeniu. Manichiurile moderne sunt la modă din ce în ce mai mult în zilele noastre. Pentru realizarea lor este însă nevoie, de produse excelente din punct de vedere calitativ, cu care să se poată lucra manichiuri complexe și foarte atrăgătoare.

Gelurile Allepaznokcie

Allepaznokcie este numele unui brand de produse moderne pentru manichiuri, din Polonia. Este recunoscut deja în toate țările din Europa, deoarece produsele sunt de foarte bună calitate și au prețuri foarte bune.

Un alt avantaj care trebuie luat în seamă este gama foarte diversificată de geluri construcții, geluri pentru pictură și produse pentru pregătirea unghiilor, acestea din urmă putând fi găsite sub numele de Molly Lac.

Orice produs din gama Allepaznokcie, poate fi cu ușurință folosit de stiliștii profesioniști precum și de persoanele care sunt la început de drum în acest domeniu sau de cele care preferă să își îngrijească singuri unghiile acasă.

Aceste tipuri moderne de geluri sunt prezente și în formula 3 în 1. Sunt produse de foarte bună calitate și rezistente în timp. Rezistența lor este foarte bună chiar și la lovituri și șocuri. Pot fi aplicate și pe unghia naturală și pe unghiile tehnice.

Culorile sunt foarte diferite, vă ajută să realizați manichiuri de toate tipurile.

Deoarece producătorul polonez a reușit să producă o gamă foarte calitativă de produse, astăzi, toate gelurile și produsele marca Allepaznokcie sunt folosite chiar și la manichiurile cu probleme mari. Există soluții pregătitoare profesioniste care sunt folosite și pentru manichiurile persoanelor cu unghii subțiri sau casante. Rezultatele au fost excelente!

Pigmentarea oferită de gelurile color este foarte intensă, produsele pot fi folosite foarte simplu, practic, în orice salon profesional de Nail Art.

De unde cumpărăm aceste produse moderne?

Enails este numele unui important distribuitor din România care comercializează numai produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Este locul de unde puteți comanda online orice produs din gama Allepaznokcie. Sunt disponibile în momentul de față gelurile pentru construcții și produsele pregătitoare Molly Lac.

În afară de aceste produse, oferta acestui interesant magazin online mai include alte tipuri de geluri construcție, kit unghii cu  gel, foarte multe categorii de oje semipermanente, toate categoriile de soluții pregătitoare pentru manichiuri de tip Primer, Bază sau Top, soluții pentru degresare, uleiuri pentru cuticule, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, acetonă, aparatură modernă, produse EVERIN, dezinfectante profesionale, decoruri unghii, tatuaje de diferite tipuri, etc.

Toate produsele sunt fabricate de către producători celebri în foarte multe țări din lume: CANNI, EVERIN, BASE ONE, SILCARE, FSM, ROSALIND, VANELISA, etc.

Oferta este recomandată atât pentru saloanele profesionale de manichiuri cât și pentru persoanele private care își fac singure manichiurile acasă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *