News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cel mai bun sportiv arădean al anului trecut, nedreptăţit în clasamentul din 2020 Cel mai bun sportiv arădean al anului trecut, nedreptăţit în clasamentul din 2020
Please follow and like us:
Pin Share

Performerii sportului arădean din acest an au fost apreciaţi de la…distanţă de primarul Bibarţ, care le-a trimis diplome direct acasă, sau în cazul cluburilor la sediul acestora! Totul în cadrul unei gale online prezentată doar pe Facebook, probabil pentru a nu da o amploare mai mare acestui moment penibil. Nu e prima oară când edilul şi camarila sa demonstrează, cu fapte, că sportul nu reprezintă o prioritate în Arad. Iar dacă vorbim de clasamentul primilor zece sportivi, întocmit nu ştim de cine şi pe ce bază, e clar că oamenii în cauză (probabil consilieri pe sport ai primarului) nu prea au treabă cu… sportul. Un exemplu grăitor este situaţia halterofilului Cosmin Krupla (n.n. anul trecut sportivul anului în Arad, alături de Daniela Dodean), de la CSM Arad, văzut de “specialiştii” în punctaje de la Primărie abia pe un revoltător loc 7.

Asta deşi este multiplu campion şi medaliat naţional la categoriile juniori II, juniori, tineret şi seniori, dar şi triplu medaliat şi recordmen la Cupa Mondială de juniori II! Măcar lui Krupla i s-au recunoscut meritele şi rezultatele de clubul său, CSM Arad, care a întocmit şi în acest an o listă a laureaţilor 2020, unde este cap de listă. Halterofilul pregătit de Adi Jigău are ambiţii mari şi pentru anul viitor, când va încerca să urce pe podiumul european şi mondial.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *