News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cel mai mare târg de nunți și organizări de evenimente din Vestul țării, între 20 și 22 februarie 2015 la EXPO Arad Cel mai mare târg de nunți și organizări de evenimente din Vestul țării, între 20 și 22 februarie 2015 la EXPO Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 20 – 22 februarie 2015, la Complexul Expozițional EXPO Arad, cel mai mare târg de nunți și organizări de evenimente din Vestul țării: Petreceri de Vis. Suprafețele alocate de organizatori pentru ediția cu numărul opt a evenimentului au fost ocupate în totalitate.

Peste 80 de firme din România și Ungaria vor prezenta în cele două pavilioane ale complexului Expo Arad cele mai importante noutăți din domeniu: dantele, broderii, voaluri și materiale prețioase ale rochiilor de mireasă, costume pentru miri, ținute pentru ocazii speciale, bijuterii și accesorii, pantofi, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii foto-video și sonorizare, coafuri și machiaj, oferte pentru luna de miere, servicii de catering, torturi și prăjituri și multe altele.

Conform tendințelor sezonului 2015, specialiștii în organizarea evenimentelor vor oferi consiliere pentru ca evenimentul organizat de tine să fie unul de succes.

Un bogat program conex va fi pregătit pe parcursul celor trei zile de expoziție: prezentări de rochii de mireasă și de seară, demonstrații de make-up și hair style, prezentări de bijuterii, dansuri latino și de societate, gimnastică aerobică, muzică live, recital pop-operă și muzică fado, ansambluri artistice de muzică populară și multe altele. Toate acestea vor aduce în scenă obiceiurile și tradițiile românești de nuntă, iar cocktail-urile, momentele de magie, ursitoarele și costumele de poveste vor întregi atmosfera de sărbătoare.

Transport gratuit din oră în oră de la stația Podgoria.

Program de vizitare:

Vineri: 11:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 20:00

Duminică: 10:00 – 18:00

 

Vizitează-ne și pe Facebook: https://www.facebook.com/petreceridevisarad

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *