News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cele mai bune intrebuintari ale casutelor de gradina: iata de ce sa achizitionezi una cat mai curand Cele mai bune intrebuintari ale casutelor de gradina: iata de ce sa achizitionezi una cat mai curand
Please follow and like us:
Pin Share

Casutele pentru gradina au devenit din ce in ce mai populare, in special odata cu trendul tiny houses si al caselor prefabricate. Acestea au o multime de avantaje, de la preturile prietenoase si pana la asamblare rapida, chiar si pentru persoanele care nu au mai facut acest lucru niciodata.

Daca iti doresti o schimbare pentru gradina ta, iata de ce merita sa investesti intr-o casuta de gradina si ce intrebuintari poate avea:

Spatiu de depozitare

Spatiul de depozitare este esential pentru orice gospodarie. Chiar daca la prima vedere oamenii nu acorda importanta spatiului de depozitare la fel de mult cum acorda amenajarii zonelor precum living-ul, dormitorul sau exteriorului casei, spatiul de depozitare nu poate lipsi.

Pentru a depozita obiecte de exterior si nu numai eficient, o casuta de gradina poate fi alegerea potrivita. Spre exemplu, daca mereu ti-ai dorit sa gradinaresti, dar nu ai avut loc pentru uneltele necesare, un astfel de spatiu iti va permite sa faci acest lucru. Sfatul nostru este sa incepi cu uneltele cele mai importante: click aici pentru motosapa de la atomico.ro la un super pret.

De asemenea, poti depozita intr-o casuta de gradina si obiecte de mobilier, de la sezlonguri si pana la mese si scaune pe care sa le pastrezi ferite de ploaie sau zapada in sezonul rece.

Casuta de oaspeti

Foarte multe persoane transforma casutele de gradina in mici camere de oaspeti, unde cei ce vin in vizita sa poata dormi confortabil. Vei avea nevoie de cateva piese de mobilier de baza, fie o canapea sau un pat, cat si de un mic dulap si doua noptiere sau o masuta de mici dimensiuni.

O sursa de electricitate va fi necesara pentru a aduce o aeroterma iarna astfel incat casuta sa fie bine incalzita si un ventilator sau un aer conditionat portabil vara. Poti chiar sa iei in considerare varianta unor panouri solare de mici dimensiuni.

Atelier

Hobby-urile si pasiunile sunt importante, de aceea este necesari sa gasesti spatiul potrivit in care sa poti crea, lucra, sau pur si simplu sa te relaxezi facand ceea ce iti place.

O casuta de gradina se poate transforma usor in atelier, in special daca iti place sa iti pui ideile originale in practica.

Fie ca hobby-urile tale implica lucrul cu materiale, de la lemn si pana la metal sau implica creatie, de la scris si pana la muzica, un spatiu doar pentru tine este intotdeauna o idee buna.

O casuta de gradina poate fi o aditie excelenta la spatiul exterior al casei tale. Aceasta se instaleaza usor, iar preturile pornesc de la 400 de euro pentru spatiile de mici dimensiuni. O poti utiliza pentru a-ti face propriul atelier, pentru a depozita lucrurile de care ai nevoie, de la unelte si gradinarit si pana la mobilier sau pentru a crea o camera de oaspeti. In plus, o poti personaliza cum iti doresti, astfel incat sa se incadreze perfect in decorul gradinii tale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *