News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cele mai neobsinuite nume date de celebritati copiilor lor Cele mai neobsinuite nume date de celebritati copiilor lor
Please follow and like us:
Pin Share

Celebritatile au gusturi cu adevarat stranii atunci cand vine vorba de a da nume bebelusilor lor. In ceea ce priveste prenumele, chiar daca unele vedete prefera unele prenume mai clasice pentru progeniturile lor (Charlotte, George sau Louis), altele dau dovada de imaginatie debordanta si aleg prenume neasteptate dar simpatice totodata. Unii aleg sa dea nume religioase, altii cauta sa ofere un omagiu unui stramos. Copiii de vedete se numesc Siloh, Mowgli, Scott LaRue, Prince sau Marquise. Care sunt cele mai neobisnuite nume date de celebritati copiilor lor ?

Bronx Mowgli. Pete Wentz si Ashlee Simpson si-au botezat fiul, nascut in 2008, Bronx Mowgli, deoarece, conform tatalui, Cartea Junglei este o carte care a creat o legatura speciala intre el si Ashlee.

Blue Ivy. Beyonce si Jay-Z au ales acest penume pentru fiica lor, nascuta in 2012 deoarece este un prenume plin de simboluri. Blue face referire la albumele The Blueprint apartinand lui Jay-Z si Ivy reprezinta cifra norocoasa a lui Beyonce, 4 (IV).

Maddox. Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox in 2002, in Cambodgia. Initial numele sau era Rath Vibol insa actrita a decis sa il boteze Maddox si a lansat o serie de prenume care se termina cu x pentru baietii sai.

Copiii West-Kardashian. Kim Kardashian si Kanye West au trei copii impreuna. Fiica lor cea mare se numeste North West, adica nord-vest. Fiul lor are un nume mai modest, Saint si ultima nascuta a primit numele de Chicago, orasul natal al rapperului.

Shiloh. Fiica lui Brad Pitt si a actritei Angelina Jolie s-a nascut in 2006, in Namibia. Cuplul a ales sa o numeasca Shiloh, care inseamna oaza de pace in ebraica.

Pax. Pax a fost adoptat de cuplul Brangelina in 2007. Aneglina a explicat la acea vreme ca au ales sa il numeasca Pax deoarece mama ei i-a sugerat acest nume inainte de a muri.

Knox. Geamanul micutei Vivienne se numeste Knox, un omagiu adus bunicului matern al lui Brad Pitt, al carui prenume era Kno. Cuplul a decis sa adauge un X pentru a face o legatura intre Maddox si Pax.

Suri. Micuta Suri are un prenume care i se potriveste de minune deoarece in ebraica inseamna printesa. Un nume perfect pentru ea, extrem de capricioasa.

Brooklyn. Victoria si Fdadiv Beckham nu au cautat prea departe pentru a oferi un nume primului lor nascut. I s-a oferit numele orasului in care s-a nascut, Brooklyn.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *