News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cele mai profitabile ponturi la pariuri ce pot fi jucate pe NHL Cele mai profitabile ponturi la pariuri ce pot fi jucate pe NHL
Please follow and like us:
Pin Share

Chiar dacă în România hocheiul nu este unul dintre cele mai pariate sporturi, se pare că în ultimii ani, o bună parte dintre pasionați au început să se orienteze către unul dintre cele patru sporturi naționale ale Statelor United ale Americii. Cele mai profitabile ponturi la hochei pot fi jucate pe NHL (National Hockey League). Iată câteva dintre sfaturile și metodele propuse de experții pariurilor din sportul practicat pe gheață:

Pariază pe contra favoriți

La fel ca și în MLS (Major League Soccer), în NHL fiecare club are o limită pe bugetul anual de salarii. Din acest motiv, competiția este extrem de echilibrată de la an la an, și o echipa care a terminat în subsolul clasamentului în sezonul trecut, are posibilitatea să prindă ajungă în play-off și chiar să se impună în Stanley Cup.

Totuși, marea majoritate a pariorilor se tem să parieze împotriva favoriților. Însă, pe termen lung, este bine-cunoscut faptul că metoda cea mai viabilă pentru a obține profit la pariuri este tocmai să pariem pe cotele mai mari.

Renunță la biletele cu evenimente multiple

Biletele de tip combo sunt probabil cele mai populare în rândul caselor de pariuri offline. Cei care folosesc această metodă își propun să realizeze un profit foarte mare cu o investiție foarte mică. Putem spune chiar că această abordare este foarte similară cu a celor care joacă la loterie.

Trebuie să ține cont că profesioniștii nu joacă niciodată acest gen de pariuri, și chiar dacă există excepții în acest sens, acestea sunt foarte rare. Marja casei de pariuri se înmulțește practic cu fiecare eveniment suplimentar adăugat pe bilet și acest lucru relevă faptul că pariorul are din ce în ce mai puține șanse de câștig, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Asigură-te că alegi cotele cele mai bune

Atât cotele pentru învingătorul unei partide, cât și linia de handicap principală pot varia semnificativ de la o casă de pariuri la alta. Din acest motiv, acele câteva procente diferență între cote vor face diferența pe termen lung. Dacă efectuăm aproximativ 100 de pariuri într-o lună, dintre care în jur de 60 se dovedesc a fi câștigătoare, diferențele de 2-5% între cotele alese ne pot dubla sau înjumătății profitul, în funcție de cât de bine am speculat ofertele agențiilor.

Trebuie să ținem cont și de faptul că anumiți operatori primesc un volum mai mare de pariuri pe NHL, și de aceea este important să analizăm în mod constant ofertele pe care le avem la dispoziție.

Nu paria pe fiecare meci

Cei care încep să parieze în mod regulat, au tentația să parieze pe fiecare eveniment desfășurat în ziua respectivă. Acest fenomen este probabil unul dintre cele mai periculoase pentru bugetul pariorului. Numeroși pasionați pariază de plictiseală, de dragul de a paria, pentru că vor viziona o partidă sau pur și simplu pentru că s-au îmbătat.

O altă situație des-întâlnită este ca suporterul să parieze mereu pe meciurile echipei favorite. Emoțiile nu au ce căuta în pariuri. Chiar dacă agenția te înscrie într-o tombolă care îți poate aduce bilete la viitoare meciuri ale echipei tale de suflet, încearcă sa eviți aceste partide.

Toate aceste obiceiuri nesănătoase ne vor aduce numai daune. De aceea, controlul este un factor esențial în ecuația realizării unui profit pe termen lung.

Analizează partida din cât mai multe perspective

Statisticile și în special forma de moment, sunt principalii indicatori după care pariorii stabilesc pronosticurile. Însă aceste date nu sunt suficiente pentru a câștiga. Este nevoie și de răsfoirea știrilor, interpretarea datelor și descoperirea tiparelor.

Și mai mult decât atât, putem asculta părerile fanilor din ambele tabere, accesând cele mai populare forumuri de discuții sau grupurile dedicate de pe rețelele de socializare. Fanii vor fi subiectivi, însă chiar și în rândul aceleiași ograde, vor există mereu și critici. Părerea fanilor este întotdeauna valoroasă și printre numeroasele vorbe goale și evidente, vom putea găsi câteva detalii care poate le scapă jurnaliștilor internaționali.

De asemenea, este recomandat să urmărim și experții locali, care poartă titulatura de sports handicapper. Din nou, mă repet: trebuie să extragem câte ceva relevant de oriunde se poate și să nu ne lăsăm convinși de o singură sursă de informare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *