News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Centrele de vaccinare anti-COVID-19 îşi măresc programul în județul Arad Centrele de vaccinare anti-COVID-19 îşi măresc programul în județul Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Centrele de vaccinare împotriva COVID-19 din municipiul Arad, amenajate de Primărie, îşi măresc programul începând de luni, 27 septembrie, iar unele se redeschid, pentru a-i putea primi pe cei care doresc să li se administreze a treia doză de vaccin, dar şi pentru că există o tendinţă de creştere a cererii de imunizare.

Viceprimarul Aradului, Lazăr Faur, a anunţat, vineri, că centrele de vaccinare care funcţionau din vară cu program redus la trei ore vor fi deschise şase ore. Totodată, două centre care fuseseră închise se vor redeschide.

„Toate centrele de vaccinare din municipiu îşi vor dubla numărul de ore de funcţionare. Cele două centre închise temporar, cel din Micălaca şi cel din Vlaicu, se redeschid şi vor funcţiona câte trei ore pe zi. Extinderea disponibilităţii centrelor de vaccinare vine în contextul în care din 28 septembrie se va putea administra cea de-a treia doză de vaccin împotriva COVID-19. Remarcăm de asemenea un interes mai mare pentru imunizare, posibil pe fondul creşterii numărului de noi îmbolnăviri. Îi aşteptăm pe arădeni la vaccinare, deoarece este nevoie să trecem cu bine şi de valul patru al acestei pandemii, protejându-ne de virus”, a spus Lazăr Faur.

Noul program va fi următorul: Centrul de vârstnici Micălaca (str. Crinului nr.16), zilnic între orele 16.00 şi 19.00; Centrul de vârstnici Aradul Nou (Calea Timişorii nr.39), zilnic 08.00 – 14.00; Cinema Arta (str.V. Alecsandri nr.2), zilnic 13.00 – 19.00; Cinema Grădişte (str. Petru Rareş nr.25), zilnic 08.00 – 14.00; Cinema Gai (str. Codrului nr.4), zilnic 14.00 – 20.00; Sala Sport CSS (str. Predeal nr.8A), zilnic 15.00 – 18.00; Drive-thru (parcare Remarkt), zilnic 14.00 – 20.00.

La mijlocul verii, Primăria Arad a redus la doar trei ore pe zi programul a cinci centre de vaccinare, iar două au fost închise, din cauza interesului scăzut din partea populaţiei pentru a se imuniza.

În judeţ vor mai funcţiona, tot de luni, 14 centre de vaccinare, în localităţile Ineu, Chişineu-Criş, Lipova, Sântana, Nădlac, Pecica, Sebiş, Curtici, Macea, Săvârşin, Vladimirescu, Gurahonţ, Vinga şi Pâncota.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *