News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Centru Judetean de Voluntariat Arad filiala Lipova, Pro Prietenia Arad si campusarad.ro au organizat Sambata, 8 Octombrie 2011, cu ajutorul voluntarilor o actiune de ecologizare in orasul aradean Lipova.

„Intalnirea cu grupul de voluntari a avut loc la ora 10 in fata Centrului de Voluntariat – Lipova, grup coordonat de Monica Urs. Initial vremea parea sa nu tina cu noi, insa pe parcurs sorele ne-a insotit in activitatea noastra”, declara Anamaria Nyeki.
La demararea campaniei cativa reprezentanti ai orasului Lipova au fost prezenti pentru a incuraja grupul de voluntari si pentru a se asigura ca proiectul are resursele necesare in realizarea lui.
Directia Silvica, condusa de Lung Adrian a fost prezenta pe toata perioada campaniei ajutand voluntarii la caratul sacilor si transportarea lor.

La final, voluntarii veniti din Arad impreuna cu tinerii Centrului de Voluntariat – Lipova au strans in aproximativ 6 ore un numar impresionat de saci – 284.
Autoritatile locale felicita toti voluntari si apreciaza acesta campanie. La coordonarea actiunii de ecologizare au contribuit si „voluntarul lunii” septembrie si octombrie, Sebastian Popescu, respectiv Anamaria Nyeki

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *