News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La Vladimirescu a fost inaugurat, vineri, un centru pentru vârstnici, îngrijiri paliative şi pentru bolnavii de Alzheimer. Centrul este privat, costurile pentru înfiinţarea sa ridicându-se la valoarea de 2,5 milioane de euro.
„Din dorinţa de a conferi persoanelor de vârsta a treia un stil de viaţă care să îi ferească de grijile şi preocupările aferente vârstei, am creat un concept unic, unde devotamentul şi experienţa în domeniul medical şi socio-uman ale specialiştilor asigură liniştea şi confortul rezidenţilor. Centrul de îngrijire pentru vârstnici «Laser System» este locul pe care şi-l doreşte orice persoană în vârstă chiar şi pentru tot restul vieţii. Este un spaţiu potrivit ca dimensiuni, prietenos, în comunitate, astfel încât vârstnicii se vor simţi ca acasă”, au declarat reprezentanţii „Laser System”.
Centrul de îngrijire se află într-un loc ferit de zgomot şi poluare. Îngrijirea este asigurată de persoane atent selectate şi cu un înalt grad de calificare, pentru a furniza servicii de cea mai bună calitate. Conceptul de îngrijire este de a veni în întâmpinarea nevoilor individuale ale fiecărui vârstnic. Centrul de îngrijire pentru vârstnici este localizat în localitatea Vladimirescu, într-un cadru natural deosebit, beneficiind de acces auto şi transport în comun. Se găseşte la aproximativ 1 km de oraşul Arad.
Pacienţii beneficiază de condiţii de cazare excepţionale, dotări moderne, camere pentru una s-au două persoane, climatizate, dotate cu mobilier modern adaptat nevoilor speciale ale clienţilor noştri (paturi reglabile pe toate axele, posibilitatea de accesare a pesonalului medical prin dispozitive amplasate la îndemînă şi uşor de manipilat), baie individuală, televizoare LCD, acces la servicii medicale, fizioterapie, kinetoterapie – utilată cu aparatură ultraperformantă, saună, jacuzzi.
Suprafaţa totală a centrului este de 10.000 metri pătraţi, din care 2.600 construiţi şi 7.400 de spaţii verzii, cu alei unde bătrânii se pot plimba însoţiţi de cadre medicale, cu  foişoare, unde pot sta sau pot juca şah, table, cărţi, remi şi pot asculta muzică.
Proprietarul Centrului medical „Laser System” din Arad, medicul irakian Sherzad Asad, a făcut cunoscut că în viitorul apropiat intenţionează să înfiinţeze în judeţul Arad şi un centru privat de radioterapie, o adevărată premieră pentru sistemul de sănătate din România. Dr. Sherzad Asad a studiat la Facultatea de Medicină din Timişoara, el stabilindu-se în municipiul Arad în urmă cu zece ani.(news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *