News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CERCETAT PENTRU UN FURT DINTR-UN BANCOMAT CERCETAT PENTRU UN FURT DINTR-UN BANCOMAT
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Vlaicu au identificat ieri un bărbat, bănuit de furtul sumei de 1.200 de lei, dintr-un bancomat, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, la data de 16 iulie a.c., în timp ce se afla în zona unui bancomat amplasat la un supermarket de pe raza cartierului Aurel Vlaicu, bărbatul de 43 de ani, din Arad, şi-ar fi însuşit suma de 1.200 de lei,  de la bancomat, bani aparţinând unui bărbat, de 59 de ani, care ar fi încercat iniţial să efectueze operaţiunile de retragere a acestora.

Din cercetări a reieşit faptul că, victima, ar fi retras banii de la bancomat, cu puţin timp înainte, dar întrucât nu i-a fost eliberată chitanţa acesta ar fi încercat să anuleze tranzacţia şi a plecat ulterior de la faţa locului, banii retraşi rămânând astfel în bancomat.

          Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *