News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cetăţean din Guineea cu documentele altei persoane, depistat la frontieră Cetăţean din Guineea cu documentele altei persoane, depistat la frontieră
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean din Republica Guineea care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de documentele altei persoane.

  În data de 12.11.2015, orele 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac- Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un autocar condus de un cetăţean român, o persoană de sex masculin care s-a legitimat cu un paşaport turistic eliberat de autorităţile nigeriene şi un permis de rezidenţă eliberat de autorităţile spaniole.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este cea din fotografia aplicată pe documentele prezentate, motiv pentru care aceasta a  fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un cetăţean din Republica Guineea I. B., în vârstă de 32 de ani.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză i-au întocmit acesteia actele de urmărire penală pentru săvârşirea  infracţiunilor de fals privind identitatea, şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *